Gå til hjemmesiden

Camping Club MS Le Littoral *****

Camping Club MS Le Littoral *****

Campingpladsen Le Littoral er ideelt beliggende på randen af et naturreservat. Den direkte adgang til havet og stranden, sørger for at du på denne campingplads kan nyde alle godter fra Middelhavet og naturen omkring.
På denne campingplads i Languedoc-Rossullon springer du i badebukser, badedragt eller bikini, i den opvarmede indendørs swimmingpool, eller den 500m2 opvarmede udendørs swimmingpool, hvor du i juli og august også kan deltage i aerobics. Voksne kan nyde saunaen og dampbad. På solterrassen kan du blive lækker brun.
På campingpladsen Le Littoral er alt sådan organiseret, at unge som ældre kan holde en herlig ferie. Sammen med dine børn, kan du hele dagen, spille bordtennis eller petanque. Beachvolley hører også til mulighederne, og multisportsbanen er egnet for alle slags sport. Hvis du vil på internettet, må du en tur langs Wi-Fi hotspottet.
I højsæsonen og påskeferien, er der masser af underholdning. Dine børn hygger sig i børneklubben med skattejagter, klippe og klistre, samt lege udenfor i den friske luft. Om dagen er du aktiv med sportsturneringer, vandgymnastik eller fitness, imens du om aftenen bliver budt på karaoke, bingo og dansning.
Mad og drikke er der rigeligt af. På Le Littoral finder du en snackbar, bar og pizzeria, hvor du kan fylde maven med mange forskellige lækkerier. I supermarkedet kan du finde mange forskellige ting til grillen, som du kan leje under ferien. For den ultimative følelse af ferie, begynder med et hyggeligt måltid ude sammen med familien.
Campingpladsen Le Littoral ligger i Argelès-sur-Mer, kun 3km fra butikkerne i Argelès. Besøg også slottene og kirkerne som ligger i denne flotte badeby. De nærliggende byer Perpignan og Collioure er også et besøg værd. Også her mangler der ikke nogen kultur eller historie; paladser, en katedral, museer, du kan finde alt her.
Læs videre

Vores gunstige bookningsbetingelser

  • Depositum kun 15%;
  • Restbetaling først 5 uger inden ankomst;
  • SunBonus: op til € 100 rabat pr. booking 
  • Sunnycamp holidays er tilsluttet det tyske rejseforbund ”Deutscher ReiseVerband” (DRV). Mere information

  • Sunnycamp holidays er tilsluttet til SGR. Mere information

  • Powered by ACSI

Tilgængelighed

Ingen indkvartering fundet

Detaljeret information over campingpladsen

Bedømmelsse

Beliggenhed

Faciliteter

Campingpladsens omgivelser

Senest set

Campingpladser i området