Gå til hjemmesiden

Tlf: +45 (0) 78 77 33 82 Åbningstider: klik her

Campingpladser i Haute-Normandie i Frankrig

En campingplads i Haute-Normandie er et område fyldt med naturlig skønhed. Gå på opdagelse i skoven eller nyd det på campingpladsen. Haute-Normandie har skønne badebyer og kulturelle byer. Denne nordlige franske provins består af to karakteristiske områder; Seine-Maritime og Eure. Camping i Haute-Normandie vil være intet andet end sjovt!

Læs videre

Campingplads i Haute-Normandie: Seværdigheder

Der er mange udflugtsmuligheder fra din campingplads. Haute-Normandie byder på masser af seværdigheder så området indbyder også til en kulturel ferie. Følgende er nogle af de byer du kan besøge:

  • Hovedstaden Rouen
    Hovedstaden i Haute-Normandie er et must at besøge under dit ophold på en campingplads. Rouen har smukke gamle huse og kirker. Besøg et af de mange museer, gå på shopping i butikkerne eller nyd en skøn middag.
  • Badebyen Dieppe
    I denne dejlige badeby afholdes der jævnligt markeder, hvor du kan købe produkter, som bruges i maden her i Normandiet. Byen er bestemt et besøg værd, når du opholder dig på din campingplads. Dieppe er et fantastisk sted at shoppe!
  • Havnebyen Le Havre
    Denne enorme havneby blev næsten helt ødelagt af bombardementer under 2. verdenskrig. Byen og havnen er siden blevet fuldstændigt genopbygget og Le Havre er nu på UNESCOs verdensarvsliste og er en by fuld af seværdigheder.

Udover disse store byer, er der også mange idylliske landsbyer, som du kan besøge fra din campingplads. Giverny, en lille perle ved Seinen, er kendt på grund af maleren Claude Monet.

Uspoleret natur tæt på din campingplads

Haute-Normandie tilbyder dig en bred vifte af uspoleret natur i nærheden af din campingplads. Eure, i Haute-Normandie, byder på megen fred og ro. En ferie i dette område er lig med bevoksninger, bakker og tætte skove. Derfor er Eure et yndet rejsemål for vandre- og cykelture.

En anden fornøjelig dagstur med udgangspunkt fra din campingplads kunne være et besøg til Etretat. Etretat er berømt for sine imponerende kridtklinter. Denne franske region tilbyder dig lidt af hvert inden for en rimelig afstand af din campingplads. Haute-Normandie er alt i alt en fremragende feriedestination!

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Haute-Normandie Se 1 campingpladser

Populære regioner i Haute-Normandie

Populære temaer i Haute-Normandie