Gå til hjemmesiden

Campingpladser i Alsace i Frankrig

En campingplads i Alsace er det perfekte sted til at udforske de smukke naturlige landskaber og nogle af de mest fantastiske byer i Frankrig. Du og din familie kan nyde ældgamle skove, naturskønne floder og middelalderlige borge – Alsace er meget autentisk og her er du sikker på at få en skøn ferie. Det er en region, du simpelthen ikke må gå glip af!

Læs videre

Campingplads i Alsace: camping i naturen

Campingpladser i Alsace er beliggende i et smukt grønt område, der på trods af regionens lille område, er stærkt varieret. Her er imponerende skove, bjergkæder, vinmarker og floder.

Hvis du er på udkig efter en aktiv campingferie, vil du finde et bredt udvalg af aktiviteter i Alsace. Man kunne vælge at tilbringe dagen med at vandre, køre på mountainbike eller besøge en af regionens eventyr parker, men hvis du foretrækker noget andet, så byder regionen også på ridning, golf og vandsport.

Alsace er præget af sine store vinmarker og det er vinen, der har gjort regionen berømt – det perfekte sted at nyde et gals vin på en solbeskinnet terrasse.

Glem ikke at smage en af de lokale retter i Alsace – en campingferie i dette område er virkelig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!

Kulturelle udflugter fra din campingplads

Fordyb dig i regionens kultur fra din campingplads. I Alsace er der en del skønne byer:

  • Hovedstaden Strasbourg
    Den historiske bykerne i hovedstaden i Alsace regionen er omsluttet af floden Ill. Strasbourg har en række flotte monumenter og fantastiske restauranter.
  • Industribyen Mulhouse
    Besøg denne gamle industriby i Alsace fra din campingplads. Det industrielle og teknikiske museum er også velegnet at besøge for børn.
  • Middelalderlige Colmar
    Colmars historie kan dateres helt tilbage til det ottende århundrede. Tag en slentretur rundt i de smukke historiske bygninger og monumenter Colmar har at byde på.

Schweiz og Syd Tyskland er begge inden for rækkevidde af din campingplads. Alsace er et perfekt sted for en dagstur over grænserne og for at opleve regionens strålende fortid.

Campingpladser, der kan bookes via ACSI Alsace Se 1 campingpladser

Populære regioner i Alsace

Populære temaer i Alsace

Download den gratis app og book de smukkeste campingpladser i Europa!

Se